skip to Main Content

Održavanje web stranice

KvalitetaBrzinaCijenaPodrškaResponzivno

Održavanje web stranice važno je za bilo koju tvrtku, bez obzira na veličinu. Vaša web-lokacija prozor je vašeg poslovanja za cijeli svijet i može imati velik utjecaj na to kako se percipira vrijednost vašeg proizvoda ili usluge. Dobro održavana web stranica ključna je za usluge u stvarnom vremenu. Sve tvrtke trebaju redovito održavanje web stranice kako bi privukle i zadržale korisnike, održale se na tražilicama i predstavile nove informacije, proizvode i usluge javnosti. Održavanje web stranica također je potrebno za održavanje vrijednosti web stranice tijekom vremena.

Interes klijenata

Dobro održavana web stranica privlači nove kupce i održava razinu interesa postojećih kupaca. Vaša web stranica treba biti usredotočena na korisnike i biti relevantna tako da se redovito osvježava sadržaj i osigura da su kontaktne točke u ispravnom stanju. Uobičajeno je provjerite jesu li obrasci za kontakt, adresa i popis telefonskih brojeva ažurirani, a proizvodi, usluge i cjenici aktualni i ispravni.

Održavanje web stranice i utjecaj na tražilice

Održavanje web stranica ključno je za tražilice. Web stranice sa starim sadržajem niže su pozicionirane na tražilica. Neke tražilice, uključujući Google provjeravaju HTTP zaglavlje web stranice i da li izmijenjeno kako bi se utvrdili važnost indeksiranja. Ako ne napravite česte izmjene, to bi vas moglo gurnuti ispod aktivnih konkurenata na popisu tražilica.

Korporativna slika

Vaša web stranica odraz je vaše korporativne slike. Loše održavanje web stranice s puno pogrešaka, prekinutih veza, nepostojećih stranica i zastarjelih informacija projiciraju nejasnu korporativnu sliku i može dovesti do pada poslovanja tijekom vremena. Uobičajeno je da pregledate vaše web stranice i ažurirajte je kako bi odgovarala vašoj korporativnoj slici. Provjerite i popravite neispravne veze, pogrešnu gramatiku i pravopisne pogreške što je brže moguće.

Sigurnost

Aktivnost održavanja web stranica mora pokriti neka ključna područja. To uključuje izradu kopija web stranice, kontrolu kvalitete, ažuriranje sadržaja, praćenje povratnih informacija, performanse, održavanje infrastrukture, rutinsko održavanje, kontrolu i skeniranje rizika.

Back To Top